Blar i NTNU Open på forfatter "Sørbø, Simen"
-
Effect of edible coating and modified atmosphere packaging on the microbiological and physicochemical stability of retail maki sushi
Sørbø, Simen; Lerfall, Jørgen (Journal article; Peer reviewed, 2022) -
Novel Packaging Concepts for Fresh Maki Sushi - Effect of Edible Coating and Modified Atmosphere Packaging on Microbiological and Physicochemical Changes at Different Storage Temperatures
Sørbø, Simen (Master thesis, 2021)Throughout the world there is a demand for more convenient, fresh, and healthier foods, and ready-to-eat (RTE) foods are becoming more sought-after. Retail sushi is a product that falls in under these categories. Although ... -
Tørking av sukkertare (Saccharina latissima): En undersøkelse av hvordan ulike tørkemetoder og forbehandlingsprosesser påvirker tørkekinetikk og kvalitet
Hagen, Andrea; Finnseth, Christian; Sørbø, Simen (Bachelor thesis, 2019)Hensikten med denne bacheloroppgaven var å finne ut hvordan ulike forbehandlinger (ubehandlet, skylt og blansjert) og tørkemetoder ville påvirke tørkekinetikk og kvalitet hos sukkertare (Saccharina latissima). Sukkertare ...